fbpx

Kako ”utopliti” luksuzni namještaj?

Želite luksuzni namještaj, ali ne želite da se izgubi osjećaj udobnosti, topline i opuštena atmosfera vašeg doma. Mislili ste da je nemoguće imati luksuzan i cosy dom?

Donosimo vam savjete uz pomoću kojih možete stvoriti toplo okruženje u vašem domu, ambijent u kojem će svi uživati. Pomoću naših trikova saznajte kako možete postići da vaš dom izgleda luksuzno, toplo i cosy.

Drveni elementi

Drvo je element koji nas najviše podsjeća na prirodu. Topla boja drva utopliti će i najhladniji ambijent. Drvo je materijal koji daje dušu prostoru, možete ga koristiti na podnim i zidnim oblogama, namještaju ili dekorativnim elementima.

Topla boja drva utopliti će i najhladniji ambijent.

Zaobljeni namještaj

Jedan od vodećih trendova u uređenju interijera za nadolazeću godinu , upravo je namještaj oblih linija. Zaobljene linije pružaju nam osjećaj udobnosti i topline, stvaraju dojam mekog utočišta u kojem se osjećamo potpuno zaštićeno.

Istražite našu novu kolekciju namještaja Luxor.

Mekani baršunasti materijali

Materijali koji su mekani, nježni i topli na dodir pružati će osjećaj topline i raskoši. Poželjno je odbarati materijale nježnih bež nijansi ili živih boja koje u sebi sadrže tople tonove. Baršun je tkanina koja pristaje uz sve stilove, te ima sposobnost da utopli i omekša i najhladniji materijal. Upravo je to razlog zašto je baš baršun već godinama na top ljestvici trendova u uređenju interijera.

Kod nas možete pronaći velik izbor namještaja u baršunastom materijalu. Pregledajte kompletnu ponudu u našoj online trgovini.

Veliku ulogu stvaraju detalji koji daju dušu i karakter prostoru.

Topla rasvjeta i svijeće

Rasvjeta toplih tonova podsjeća na plamen kamina te stvara cosy atmosferu u svakom interijeru. Poželjno je imati više raznih izvora rasvjete i rasvjetnih tijela jer ćemo na taj način stvoriti posebnu igru svjetlosti koja će čarobno izgledati. Veliki izbor rasvjetnih tijela potražite u našoj online trgovini.

Za potpunu čaroliju koja nam je svima potrebna, pogotovo za vrijeme zimskih dana koje provodimo više kod kuće, u našoj ponudi možete pronaći luksuzne svijećnjake koji će stvoriti bajkovit prizor i ”utopliti” luksuzan interijer.

Detalji koji puno znače

Veliku ulogu stvaraju detalji koji daju dušu i karakter prostoru, te najbolje opisuju osobnost korisnika interijera. Pobrinite se da svaki predmet koji stoji na vidljivom mjestu u vašem domu ima posebno značenje za vas te odražava vašu unikatnost.

Kod nas možete pronaći autentične ukrase koji će mamiti poglede vaših gostiju.

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati! Također nas možete zapratiti na Instagram i Facebook profilu Four Walls! 🙂
Ukoliko imate teme o kojima bi voljeli čitati, slobodno nam šaljite ideje i upite, drage volje ćemo ispuniti vaše želje.

Vaš

Four Walls

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)