fbpx

Kada je kupovina namještaja najbolja investicija?

Možemo reći da je namještaj duša svakog prostora. Kada ulazimo u nekretninu, bio to dom ili poslovni prostor, upravo nam namještaj ukrade onaj prvi pogled i stvara prvu emociju o kojoj nam ovisi kompletan dojam. Puno nam govori o samim vlasnicima i osobama koje u nekretnini borave. Govori nam o stvarima koje su im važne, onome što vole a ono što je najvažnije, priča o njihovom stilu i karakteru. U nastavku bloga donosimo korisne savjete o tome ”Kako podignuti vrijednost Vaše nekretnine”.

kako podignuti vrijednost nekretnine
https://fourwalls.hr/product/stolica-breeze/

O namještaju ovisi kako će se gosti osjećati zato je od velike važnosti kada prodajemo ili iznajmljujemo nekretninu da je namještaj pomno odabran, odiše stilom i upečatljivošću.

Stiliziranje nekretnine

Svatko tko prodaje ili iznajmljuje nekretninu želi postići bolju cijenu i veću zaradu, zato je prostor potrebno prikazati u najboljem mogućem svijetlu. Vaša nekretnina se mora istaknuti u moru svih oglasa, upravo je zato namještaj ključan jer ćete njime postići veliku razliku u odnosu na konkurente.

Home staging ima cilj nekretninu učiniti vizualno većom, svjetlijom, čišćom, jednostavnijom, toplijom.

Home staging

Home staging je usluga uređenja nekretnine na način da se postigne što veći efekt preuređenja kako bi nekretnina dobila na većoj vrijednosti i omogućila vlasnicima bolju prodaju ili najam. Prvi susret sa svakom nekretninom je fotografija, zato se morate pobrinuti da detalji i namještaj na fotografiji čine veliku razliku i budu autentični.

Uz par upečatljivih komada namještaja možete promijeniti dojam cijelog prostora. Dobar namještaj u tom slučaju biti će vaša najbolja investicija. Odaberite par ključnih komada kao što su komoda, stolić, stolice i fotelje u zanimljivim materijalima i napravite remek dijelo koji će privući kupce na prvi pogled.

Kako postići luksuz koji svatko želi osjetiti?

U posljednje vrijeme luksuzni interijeri su najviše u modi. Sve više kupaca ili iznajmljivača traže nekretninu u kojoj će se osjećati kao u hotelu sa pet zvijezdica. Začinite svoj interijer luksuznom statement dekoracijom iz naše ponude koja će istaknuti sav potencijal vašeg prostora.

Luksuzne knjige na stolu ili polici, potrebne su kao detalj koji je jako u trendu. Ekskluzivna dekoracija je od velike važnosti jer podiže cjelokupni dojam i vrijednost vaše nekretnine.
Pogledajte kompletnu ponudu naših luksuznih knjiga i odaberite svoje favorite.

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati! Također nas možete zapratiti na Instagram i Facebook profilu Four Walls! 🙂
Ukoliko imate teme o kojima bi voljeli čitati, slobodno nam šaljite ideje i upite, drage volje ćemo ispuniti vaše želje.

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)