fbpx

Kako opremiti apartman ili kuću za odmor kojoj će se Vaši gosti diviti!

Puno je posla ispred Vas…pitate se od kuda krenuti? Krenite od prvog zadatka koji Vam sigurno neće biti težak, zamislite sebe na putovanju iz snova!

Odredite ono što je ključno kako bi se Vaši gosti osjećali ugodno

Zapitajte se što Vam je najbitnije kako bi se osjećali ugodno? Što će većina odgovoriti? Da li je to udoban krevet, privlačan interijer, prostrana kuhinja, veliki blagovaonski stol ili nešto drugo? Želite da se Vaši gosti osjećaju kao kod kuće, a i više od toga!

Našim savjetima pomoći ćemo Vam da dobijete ideju kako opremiti apartman ili kuću za odmor koja će oduševljavati sve Vaše goste, a Vi biti nagrađivani najboljim ocjenama i preporukama.

uređenje apartmana ili kuće za odmor blog Four Walls

Napravite dobar plan i check listu

Neka Vam polazišna točka bude dobar plan i check lista koja će Vam pomoći da ne izgubite fokus. Napravite si kavu ili čaj i krenite u istraživanje… Cilj je pronaći stil koji će biti glavni adut Vašem apartmanu, želite da bude autentičan i prepoznatljiv, mora se istaknuti i biti uočljiv na svim stranicama za iznajmljivanje, neka osvoji Vaše buduće goste na prvi pogled!

Na ovom koraku možete potražiti našu pomoć, pošaljite nam na email: info@fourwalls.hr, skicu vaše nekretnine koju uređujete, zajedno sa fotografijama i dimenzijama (mogu biti ručno nacrtane), mi ćemo napraviti skice tlocrta sa preporukom rasporeda namještaja koji će biti idealan za Vaše goste te moodboard kako bi dobili bolji dojam o stilu koji će zavladati vašim interijerom.

Nakon toga sastavite popis svega što trebate obaviti i već ste na pola puta do realizacije! 😉

kako urediti apartman ili kuću za odmor

Odredite buđet kojim raspolažete

Vrlo bitna stavka je buđet! Da bi uspjeli realizirati projekt do kraja, bitno je na početku odrediti sa kojim financijskim sredstvima raspolažete. Bitno je odrediti koji su vam prioriteti kako ne bi potrošili novce za najbitnije što ostaje na samom kraju, a to su kvalitetan namještaj i detalji koji su jako bitni kako bi se Vaši gosti osjećali posebno. Ukusno uređen apartman privući će pristojne goste, zadobiti ćete ih na prvi pogled i istaknuti se od konkurencije!

kuća za odmor uređenje
https://fourwalls.hr/product-category/kolekcije/hunter/
usluge opremanja interijera Four Walls
https://fourwalls.hr/product/kutna-garnitura-juniper/

Nema više sumnje – dizajn prodaje smještaj.

Udobnost na prvom mjestu

Na odmoru ili kod kuće, svatko se zasigurno želi dobro naspavati. Dobar san zahtjeva kvalitetan krevet, madrac, mekanu posteljinu i udobne jastuke. Krevet je jako bitan ne samo radi udobnosti nego i kompletnog dojma spavaće sobe. Na fotografijama smještaja tapecirani će krevet svojim izgledom izazivati osjećaj relaksacije i komfora, za razliku od drvenog koji ne ostavlja takav vizualni dojam.

Pobrinite se da krevet bude lijepo uređen, poželjni su dupli jastuci kako bi krevet izgledao bogatije, te lijepa zaglađena posteljina koja će davati osjećaj čistoće i mira. Kvalitetna posteljina jedan je od najvažnijih detalja koji će Vašim gostima odmor učiniti nezaboravnim. Pamuk je prirodni materijal i zbog toga najugodniji ljudskoj koži. Možete ga prati na vrlo visokim temperaturama pa ćete stoga biti sigurni da će vaše goste dočekati savršeno čista posteljina.

tapecirani krevet
https://fourwalls.hr/product/krevet-victoria-180×200-bez-madraca/

“Odmor znači okupljanje i kvalitetno trošenje vremena tako da je gostima potrebno posebno mjesto za opuštanje”

Stvorite prostor za druženje gostiju

Nakon udobnog kreveta gostima je najbitnije omogućiti prostor gdje će se moći družiti i provoditi zajedničke trenutke. Sjetite se onoga o čemu smo na samom početku pričali, zamislite sebe na putovanju i zamislite kako bi voljeli da izgleda prostor u kojem ćete stvoriti najviše zajedničkih uspomena!
Odaberite autentičan stalak za tv, stolić dovoljno prostran da na njega stanu pića, grickalice, društvene igre… Kod biranja sofe pripazite da broj sjedećih mjesta odgovara broju spavaćih mjesta Vašeg smještaja kako bi se svi Vaši gosti mogli udobno smjestiti prilikom gledanja filmova…

kutna garnitura Richmond Interiors
https://fourwalls.hr/product/modularna-sofa-devon/

Priuštite gostima obroke za pamćenje

Blagovaonski stol mjesto je gdje će Vaši gosti zajedno sjediti i uživati u piću i hrani, od velike je važnosti da stolice budu udobne a stol dovoljno velik kako bi svi gosti imali dovoljno prostora.

Detalji čine razliku

Ne smijemo se bojati unijeti malo vlastite osobnosti i dodati detalje koji opisuju naše podneblje u dizajn apartmana ili kuće za odmor. Za veće zadovoljstvo gosta posvetite posebnu pažnju detaljima i dekoraciji. Upravo to će razlikovati Vaš interijer od drugih jer sitnice čine razliku!

Luksuzna sofa
https://fourwalls.hr/product/sofa-huxley/

Tips & tricks za poseban doček koji će oduševiti Vaše goste i donijeti najbolje ocjene

Svi znamo koliko je danas popularno objavljivati videa cjelokupnog putovanja, pisati blogove, objavljivati vlogove…Zašto ne iskoristiti to u svoju korist? Omogućite Vašim gostima poseban doček uz sitnice koje će ih oduševiti i koje će htjeti podijeliti sa ostatkom svijeta. Dati ćemo Vam par početnih ideja kako bi potaknuli Vašu maštu, a dalje smo sigurni da će Vam ideje dolaziti same od sebe :).

Paket dobrodošlice hrane i pića – Posložite na stol mini aranžman hrane, paketić koji će sadržavati malo sezonskog voća i malo hrane koja je autentična za Vaše područje. Najbolje bi bilo da je hrana u ambalaži jer će neki gosti htjeti uzeti sa sobom i pohvaliti se svojim prijateljima.

Mini spa – Napravite paketiće sa mini sapunima, kupkama, peelinzima za tijelo, kremicama ili drugim sličnim kozmetičkim proizvodima. Pored paketa stavite mini svijeće i ogrtače te sve zajedno lijepo složite na krevet. Možete staviti i kratku poruku u kojoj ćete im zaželjeti dobrodošlicu. Nakon dugog putovanja gosti će Vam na ovakvim sitnicama biti neizmjerno zahvalni.

Mini poklon paketi – Poklonite Vašim gostima mini personalizirane poklone… To mogu biti mali magneti sa datumom njihova dolaska ili nazivom vašeg apartmana, privjesci za ključeve ili nešto drugo što će ih uvijek posjetiti na lijepe trenutke provedene u Vašem smještaju. Priložite uz to malu čestitku zahvale i uručite im to na dan njihova odlaska.

Gosti će primijetiti Vašu pažnju i trud pa ćete zasigurno i Vi biti nagrađeni dobrom ocjenom ili preporukom.

Ukoliko se odlučite na uređenje Vašeg apartmana ili kuće za odmor našim namještajem, nudimo Vam posebne pogodnosti i popuste za količinu naručenih proizvoda. Biti ćemo uz Vas na Vašem putu do savršenog smještaja te našim iskustvom i znanjem olakšati proces preuređenja. Naša usluga dostave je besplatna, uključujući i otoke na području cijele Hrvatske.

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu ”Kako opremiti apartman ili kuću za odmor kojoj će se Vaši gosti diviti” inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati!

Čekamo vas u inboxu info@fourwalls.hr 🙂

logo four walls interijeri s karakterom

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)