fbpx

Danas smo zakoračili u mjesec ljubavi i krajnji je čas da se pripremimo za najvažniji dan u mjesecu. Valentinovo je vrijeme kada slavimo naklonost i ljubav.
Veliki broj nas će ga ove godine provesti kod kuće pa Vam donosimo par savjeta kako ga napraviti raskošnim i luksuznim u vlastitom domu. Otkriti ćemo Vam kako Vašu voljenu osobu možete impresionirati primjenom ovih ideja za uređenje inspiriranih Valentinovom.

Tapecirani krevet Richmond Interiors

Pretvorite Vašu spavaću sobu u hotel s 5 ***** zvijezdica!

Krevet je centar Vaše spavaće sobe. Mora biti raskošan, luksuzan, udoban i veličanstven. Upravo to su karakteristike našeg kreveta Victoria, njegov moćan i autentičan izgled ostaviti će vašeg partnera bez teksta. Kombinacija toplog, senzualnog pliša i hladnog, robusnog čelika, predstavlja suprotnosti koje se itekako privlače, baš kao u ljubavi tako i u namještaju!

Tapecirani krevet Richmond Interiors
Krevet Victoria 180×200 bez madraca Stone

Krevet prerušite u kvalitetnu posteljinu, a na jastuke posložite par plišanih jastučića tople boje koji će stvoriti još privlačniji efekt. Kako bi dobili pravi dojam wellness-a u vlastitom domu, na krevet položite poslužavnik sa omiljenim šampanjcem i profinjenim čašama, kako bi Vi i Vaša bolja polovica mogli nazdraviti za sve lijepe trenutke koji dolaze.

Još jedan detalj koji Vašu bolju polovicu neće ostaviti ravnodušnom, a može poslužiti i kao unikatan poklon, upravo su ovi profinjeni koralji na stalcima koje možete pokloniti umjesto klasičnog cvijeća i na taj način pokazati Vašoj voljenoj koliko je posebna!

Pretvorite Vaš dnevni boravak u ljubavno gnijezdo!

Za sve parove koji Valentinovo odluče provesti na kauču uživajući u omiljenoj seriji, filmu, kokicama i toploj čokoladi, rasvjeta je ključna za senzualan ugođaj. Niska razina osvjetljenja bitna je za osjećaj romantike, ukoliko nemate kamin, okružite se svijećnjacima koji će svojim razigranim plamenom utjecati pozitivno na Vaše raspoloženje i omogućiti predivan ambijent pun ljubavi.

Vašu voljenu možete iznenaditi nakitom u jednoj od naših prekrasnih kutija ili naručiti njezin omiljeni kolač, te ju iznenaditi slatkom porukom koja će otopiti njezino srce…

Sofa Richmond Interiors
https://fourwalls.hr/product/sofa-lorena-trosjed-2/
Sofa Richmond Interiors
https://fourwalls.hr/product/sofa-lorena-trosjed-3/

Priuštite si večeru za dvoje kojoj bi zavidio i najfiniji restoran!

Želimo Vam pokazati kako večeru kod kuće učiniti nezaboravnom. Serviranje Vašeg omiljenog jela na jednom od naših mramornih stolova biti će pravi užitak pošto će pravi izbor stola i stolica učiniti svaki Vaš obrok romantičnim i ukusnim.

Nakon što završite sa odabirom namještaja i dekoracije, posljednje što je potrebno je upaliti svijeće. Jedinstveni efekt treperenja plamena svijeće može dodati čaroliju cijeloj sceni.

Stol i stolice Richmond Interiors
https://fourwalls.hr/product/blagovaonski-stol-can-roca/

Jeste li uzbuđeni zbog Valentinova i imate li ideju za ukrašavanje svog doma? Želimo znati!

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: