fbpx

Proljetno čišćenje/Ideje za mini makeover!

Proljeće je ono doba godine kada svi želimo širom otvoriti prozore i uživati u svom čistom i mirisnom domu. Sada je pravo vrijeme da Vašem domu priuštite mali makeover, osvježite novim komadom namještaja i unesete vedrinu novom dekoracijom.

Proljetno čišćenje
Ideje za mini makeover!

Kako započeti?

Krenimo od proljetnog čišćenja i organizacije Vašeg doma! Iskoristite pozitivnu energiju koju Vam ono donosi kako bi rasčistili dom od nepotrebnih sitnica i stvari koje ne koristite, a radi kojih kuća izgleda neuredno. Na kraju ćete biti sami sebi zahvalni!

Ne znate gdje početi?  Niste sami! Proljetno čišćenje nije mali zadatak.

Naš savjet je da krenete postepeno, sredite svaki dan jednu prostoriju i odradite to temeljito!

Koji je proces?

Pripremite tri kutije. Na jednu napišite ”BACITI”, na drugu ”POKLONITI”, na treću ”ORGANIZIRATI” . Na jedan papir napišite popis svih prostorija u Vašem domu a između ostavite prostora kako bi za svaku mogli upisati što je za srediti ili zamijeniti (to mogu biti sitni kućanski popravci ili veće stvari kao kupnja novog ormara, zamjena dotrajale fotelje, želja za promjenom ogledala itd…).

Uzmite si vremena, svaki dan sredite jednu prostoriju temeljito, odvojite stvari koje ste odlučili baciti ili pokloniti i razvrstajte u kutije koje ste za to namijenili.

Odredite si vrijeme koje želite posvetiti sređivanju određene prostorije i postavite si alarm. Možda baš pronađete sitnicu koje dugo niste vidjeli, a ona će Vam skrenuti pažnju od čišćenja i izgubiti ćete fokus. To ne želite jer proljeće samo što nije stiglo a Vaš dom čeka na preuređenje. Za to postoji posebna kutija koju ćete kasnije pregledavati uz čašu vina! 🙂

Za kraj detaljno očistite prostoriju, skinite prašinu sa lustera i namještaja, operite zavjese, očistite prozore, operite tepihe i na kraju prebrišite pod.

Napravite plan preuređenja i wish listu!

Ovo nam dolazi kao šlag na kraju, nagrada za sav naš trud!

Pregledajte listu stvari koje želite zamijeniti u Vašem domu i napravite ”wish listu”. Ovdje možete potražiti našu pomoć. Pišite nam u inbox info@fourwalls.hr ili putem kontakt obrasca https://fourwalls.hr/kontakt/. Pošaljite nam par slika Vašeg interijera i zatražite prijedlog namještaja i dekoracije kojima bi mogli napraviti mini makeover Vašeg interijera. Naši savjeti su potpuno besplatni te ćemo Vam rado pomoći. Besplatno ćemo Vam izraditi inspirativan kolaž naših proizvoda poput ovog na slijedećoj fotografiji.

Inspiracija za ožujak

Naši favoriti za proljetno preuređenje!

Donosimo Vam novosti iz naše ponude i naše favorite za proljetni makeover.

Kako održati dom čistim zauvijek?

Za kraj podijeliti ćemo sa Vama jednu stranicu gdje smo pronašli puno zanimljivih savjeta kako ubuduće izbjeći velika čišćenja, na način da redovito održavate čistoću Vašeg doma https://cleanmama.com/.

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati!

Čekamo vas u inboxu info@fourwalls.hr 🙂

logo four walls interijeri s karakterom

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: