fbpx

Moj proljetni dom.

Proljeće je iza ugla, omogućite svom domu da pokaže svu raskoš ovog predivnog godišnjeg doba.

moj proljetni dom.
Uživajte u čitanju naših blogova

Zrake sunca, vesele boje, zelenilo, cvijeće, čistoća u zraku… Upravo je to ono što trebamo unijeti u naš interijer kako bi zračio proljetnim ugođajem.

Kako priremiti svoj dom za proljeće?

Odaberite savršeno mjesto gdje možete smjestiti vazu većih dimenzija u koju će stati bogati buket šarolikog cvijeća. Cvijeće će prostoru dati razigrani izgled, unijeti vedrinu i proljetni duh.

Osvježite izgled Vaše sofe jastucima u proljetnim bojama i motivima prirode. Jastucima možete postići potpunu preobrazbu prostora uz minimalno ruda.

Malo toga djeluje opuštajuće i umirujuće na um poput prirode. Elementi prirode u interijeru djelovati će na Vas pozitivno, oživjeti vaš dom i stvarati osjećaj povezanosti s prirodom.

Uljepšajte vrijeme provedeno kod kuće čitajući luksuzne knjige iz naše ponude. Osim što ćete uz njih saznati sve o prošlosti i nastajanju najvećih modnih brendova, ukrasiti će i Vaš stolić za kavu te zadiviti Vaše goste.

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati! Također nas možete zapratiti na Instagram i Facebook profilu Four Walls! 🙂
Ukoliko imate teme o kojima bi voljeli čitati, slobodno nam šaljite ideje i upite, drage volje ćemo ispuniti vaše želje.

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: