fbpx

Kako stvoriti kutak za opuštanje u Vašem domu?

Sada je pravo vrijeme za promjene u Vašem domu. Sitnim izmjenama možete učiniti veliku razliku i unijeti novu energiju u Vaš interijer. U nastavku, uz naše savjete saznajte kako stvoriti kutak za opuštanje u Vašem domu.

Dobro proučite Vaš interijer i probajte otkriti u kojoj zoni boravka bi se osjećali najudobnije dok provodite vrijeme radeći ono što volite. Zamislite kako čitate, pišete, svirate neki instrument, gledate serije, zovete videopozivom vašu prijateljicu ili radite nešto drugo što Vas veseli. Razmislite gdje bi se u tom trenutku voljeli najviše nalaziti. Sigurno imate jedno neotkriveno mjesto gdje bi se mogla smjestiti fotelja koja bi unijela toliko radosti u Vaš život.

kutak za opuštanje
Kraljice interijera – fotelje https://fourwalls.hr/product/fotelja-olivia-roza/

Kako urediti prostor za opuštanje?

Zid iza fotelje možete obložiti u zanimljivu zidnu tapetu koja odražava Vaš karakter i uklapa se sa ostatkom prostorije. Veliku ponudu zidnih tapeta možete pronaći na web stranici Magis Wall.

Ispred fotelje možete staviti mali mekani tepih kako bi Vaše noge uvijek bile na toplom. Uz pravu fotelju važno je da izaberete odgovarajući stolić pomoću kojeg ćete moći bolje organizirati kutak za opuštanje. Treba Vam mjesto gdje ćete odložiti šalicu kave, knjigu, rokovnik ili laptop. Idealno bi bilo kada bi u Vaš prostor za opuštanje smjestili jedan mali tabure sa spremištem, gdje bi sakrili sve što Vam treba za Vaš hobi a pritom održali urednost prostora. Također, imali bi mjesto više kada poželite sa prijateljicom ili partnerom popiti kavu.

fotelja

Kakve karakteristike mora imati prava fotelja?

Prostor u kojem ćete meditirati, čitati ili se jednostavno odmoriti od stresa, mora biti uređen u Vašem stilu. Pobrinite se da bude autentičan i odgovara Vašim željama. Fotelja mora biti vesela, upečatljiva a nadasve udobna. U Vašem kutku uz pomoć dobro izabrane fotelje osjećati ćete se zaštićeno i sigurno. Upotreba dizajnerske fotelje koja svojim oblikom ostavlja poseban dojam, spada u kategoriju ‘must have’ u uređenju interijera.

Koji detalji su potrebni za potpuno opuštanje?

Navečer mjesto opuštanja treba oplemeniti toplom i ugodnom rasvjetom. Podne, zidne i stolne svjetiljke idealan su izbor u ovom slučaju. U našoj ponudi možete pronaći široki izbor luksuznih rasvjetnih tijela.

Luksuzne knjige iz naše ponude, nisu namijenjene samo kako bi ukrasile Vaš interijer. Neodoljivog sadržaja, na preko 600 stranica teksta i slika s modnih pista, praviti će Vam društvo na zimske dane dok se budete grijali ispod dekice i ispijali topli čaj.

Iskoristite posebne pogodnosti!

U nastavku se inspirirajte ambijentima za opuštanje, uređenim od strane stručnog dizajnerskog tima, nizozemskog brenda Richmond Interiors.

Vas, naše čitatelje, darujemo sa 10% popusta na sve proizvode za opuštanje, uz promo kod ”opusti se”. Promo kod možete iskoristiti do 31.10.2021.

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati! Također nas možete zapratiti na Instagram i Facebook profilu Four Walls! 🙂
Ukoliko imate teme o kojima bi voljeli čitati, slobodno nam šaljite ideje i upite, drage volje ćemo ispuniti vaše želje.

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)