fbpx

Elegantno opremanje apartmana uz ograničen budžet

Komadi namještaja koji će unijeti eleganciju i luksuz u Vaš apartman, podignuti kompletan dojam Vašeg smještaja, a samim time i nivo Vaše usluge, ne moraju nužno biti skupi. U našem novom blogu otkrijte kako urediti apartman za iznajmljivanje na način da uz ograničen budžet dobijete efekt kvalitetnog smještaja u kojem će se Vaši gosti osjećati kao u hotelu s 5 zvjezdica.

elegantno opremanje uz ograničen budžet

Sofa Tulip sa fotografije, može se izabrati u jednoj od 9 prekrasnih boja u pliš materijalu. Savršeno pristaje uz zlatne stoliće Olimpia iz naše ponude.

Važno je da prilikom opremanja apartmana zamislite kakve goste želite privući. Želite li privući ljubazne goste koji će doći u Vaš smještaj s osmjehom na licu, a napustiti ga sa toplom preporukom i u savršeno čistom stanju, morate se potruditi da Vaša usluga i smještaj budu u skladu sa Vašim očekivanjima. Gosti će svakako prepoznati Vaš trud oko smještaja već na samim fotografijama, preko kojih će se ujedno i zaljubiti na prvi pogled i izabrati baš Vaš apartman.

Minimalističko uređenje sa luksuznim akcentima

Stil uređenja koji bi svakako preporučili je minimalistički uz dodatak luksuznih detalja. Minimalistički stil ima mnogo prednosti koje su vezane baš za potrebe opremanja apartmana.

Minimalistički stil naglašava jednostavnost i čistu estetiku. Linije su često jednostavne i ravne, stvarajući elegantan i sofisticiran izgled. Minimalistički stil koristi minimalan namještaj i dekor, što rezultira otvorenim prostorom i dojmom prostranosti. Manje predmeta znači više prostora za kretanje i udobnost, a ujedno i olakšava održavanje prostora i čini ga vizualno čišćim i urednim.

Smanjenje broja predmeta i jednostavnost dizajna također može rezultirati manjim troškovima uređenja. Fokus na osnovne komade namještaja i minimalnu upotrebu dekorativnih elemenata omogućiti će da uredite Vaš prostor unutar budžeta kojim raspolažete.

Minimalistički stil naglašava funkcionalnost i ravnotežu, čime se stvara prostor u kojem se lako opustiti i osjećati ugodno.

opremanje apartmana u minimalističkom stilu

Fokusirajte se na ključne elemente

Postoje komadi namještaja koji su ključni za udobnost Vašeg smještaja, oni će privući pažnju i pomoći Vam da se istaknete, te ostaviti odličan dojam na goste što će rezultirati i odličnim recenzijama.

Najvažniji element svakog smještaja je dobar krevet. Krevet je ključan kako bi svojim gostima osigurali dobar odmor i kvalitetan san. Kvalitetan i atraktivan krevet može stvoriti dojam luksuza i udobnosti te privući goste da se ponovno vrate.

Veliki izbor kvalitetnih i privlačnih kreveta možete pronaći na našem web shopu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@fourwalls.hr.

Budite maštoviti

Ukoliko želite samo malo ”začiniti” izgled Vašeg starog kreveta ili sofe, možete na jednostavan način uz minimalno ulaganja osvježiti kompletan izgled i napraviti mini makeover. Izbacite iz upotrebe stari stolić za kavu ili noćne ormariće i zamijenite ih ovim zanimljivim stolićima koji će podignuti cijeli prostor i učiniti ga šarmantnim.

Uštedite prostor praktičnim rješenjima

Pomoćni ležaj odlična je stvar, pogotovo ukoliko je dizajnom privlačan. Iz naše ponude izdavajmo ovaj simpatičan ležaj koji može poslužiti kao fotelja, a kada je gostima potrebno može se na jednostavan način pretvoriti u dodatno mjesto za spavanje ili sofu za opuštanje.

Posvećenost detaljima

Obratite pozornost na estetiku i dekoraciju prostora. Uz dodatak toplih tekstura, mekih materijala ili mirisnih svijeća, može se postići osjećaj ugode, opuštanja i dobrodošlice. Okruženje koje je uređeno ljubavlju i pažnjom zasigurno će Vaše goste ispuniti zadovoljstvom.

Kao poseban detalj koji će Vašim gostima zasigurno ostati u sjećanju, predlažemo naše luksuzne knjige. Možete ih staviti na stolić za kavu, poličar ili radni stol, kako bi Vaši gosti uživali u čitanju prilikom opuštanja uz kavu ili koktel.

Za sve detalje koji su Vam potrebni kako bi ovu sezonu što uspješnije odradili, preuzmite besplatan vodič za iznajmljivače.

Kompletnu ponudu namještaja za Vaš apartman možete pregledati u našoj online trgovini, a za sve ostale informacije obratite nam se s povjerenjem na info@fourwalls.hr.

Vaš

Four Walls

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: