fbpx

Kako bismo vam pomogli i ujedno vas nadahnuli na (pre)uređenje vašeg doma jesenskim notama, za vas smo izdvojili najnovije trendove koji će vas oduševiti. Nas sigurno jesu!

luksuzni namještaj

VELVET MATERIJAL (BARŠUN)

Velvet je osvojio svijet svojom elegancijom i ekskluzivnim izgledom te će se nastaviti kao trend i u 2021. godini.

Za upečatljiv izgled dnevnog boravka, predlažemo Vam sofu zaobljenog izgleda, u velvet materijalu ona će potpuno dominirati Vašim interijerom. Baršunasta sofa pokazati će se ne samo kao ugodno mjesto za popodnevni odmor, već i kao moderan element interijera, naglašavajući eleganciju i suptilnost vašeg prostora.

dizajnerski namještaj

Ukoliko ne želite mijenjati postojeću garnituru, uvijek možete vaš dnevni boravak učiniti bajkovitim jednom foteljom, tabureom ili jastucima iz naših kolekcija.

Baršun će nas svojim stilom grijati u sezoni pred nama, a osim u obliku sofa i jastuka, kod nas ga možete pronaći i na stolicama i barskim stolicama.

Profinjen dojam koji ostavlja njegova mekoća i sjaj čini ga idealnim i za spavaće sobe, te ga kod nas možete pronaći i na tapeciranim krevetima koji će Vašu spavaću sobu učiniti neodoljivom.

Ovisno kakav dojam želite postići u Vašem interijeru, zlatne detalje možete kombinirati sa mramorom, za hladniji izgled, ili sa drvom, za topliji izgled interijera.

BOJA GODINE 2021.

Proglašena bojom godine od proizvođača boja Dulux u suradnji sa svjetskim dizajnerima, Brave Ground (hladno tlo), savršena je jesenska boja koju možete uklopiti uz razne stilove namještaja.

U nastavku pogledajte o kojoj boji se radi i sa kojim bojama ju možete kombinirati kako bi unijeli pozitivnu i toplu atmosferu u Vaš dom.

Boja godine 2021. Four Walls
Boja godine 2021. Four Walls
Boja godine 2021. Four Walls
Brave ground Four Walls
Brave ground Four Walls
Nizozemski dizajn, boja godine, Brave ground, uređenje interijera, Namještaj Four Walls

U 2021. godini vidjet ćemo okretanje prema bojama koje umiruju dušu i usmjeravaju se prema organskim nijansama kao što su plava i zelena. Isto tako, vidjet ćemo i upotrebu svih šumskih tonova, od svijetlih skandinavskih boja pa sve do duboke smeđe. Balansiranje potpuno bijele boje s organskim tonovima drva pomak je prema toplini obiteljskog doma u kojoj svi uvijek iznova uživamo.

Boja godine 2021. prema proizvođaču boja Benjamin Moore, proglašena je nijansa plave boje Aegean Teal. U nastavku možete vidjeti koja je to boja i kako smo je kombinirali uz namještaj brenda Richmond Interiors iz naše ponude.

ZLATO

U narednoj godini polako ćemo se odmicati od skandinavskog minimalizma, zamjenjujući ga smjelijim, eklektičnim aranžmanima. Zlatna boja simbol je elegancije, ekstravagancije, prestiža, uspjeha, sofisticiranosti i materijalnog blagostanja. Bilo da se radi o klasično uređenim interijerima ili pak onim modernim, zlatni detalji svaki prostor će podignuti i dati mu dozu glamura.

Zlatnim detaljima slobodno se možete poigrati u bilo kojoj prostoriji svoga doma te joj time dati osobnost i karakter. Dnevni boravak obogatite ponekim detaljem u zlatnoj boji kao što su: ogledalo sa raskošnim zlatnim okvirom, okviri za slike, svijećnjaci, vaze i ostali razni dekorativni predmeti.

Dozu glamura u vašu spavaću sobu unesite lampama na noćnim ormarićima, kutijama za nakit i drugim sitnicama kojima ćete upotpuniti vizualni dojam.

I vaša kupaonica izgledati će glamuroznije i luksuznije postavite li ogledalo sa zlatnim okvirom, zlatni luster i još neki detalj u zlatnoj boji po izboru.

Nećete pogriješiti ukoliko kombinirate zlatne dekorativne elemente sa elementima u boji drugih metala, ova kombinacija čak je i poželjna u modernim interijerima.

Nemojte se bojati unijeti zlatnu boju u svoj dom. Samo dva ili tri zlatna detalja u prostoru podići će vaš dnevni boravak i učiniti ga raskošnim i sofisticiranim.

OSTALI TRENDOVI KOJI ĆE OBILJEŽITI 2021. GODINU

Fotelje u obliku školjki totalni su hit!

Sofe neobičnog oblika preuzeti će glavnu riječ u Vašem dnevnom boravku.

Najtraženija lampa u 2021. godini, dostupna je na našem web shop-u!

Miješanje različitih metala u jednoj prostoriji ili čak u jednom komadu namještaja mnogo je prihvatljivije. Bronca pomiješana s bakrom, crnim čelikom, poliranim hromom dobitna su kombinacija ove godine.

Među kupcima primjećujemo sve veću želju da kupuju i trajno ulože u kvalitetne komade koje zatim mogu koristiti godinama.

Ove godine imali smo priliku vidjeti veliki preokret, prioriteti su se promijenili, tako da više nije najvažnija stvar kupovina nove odjeće kada nemamo gdje da ju nosimo.U 2021. godini sve će biti veći fokus na uređenje doma te ćemo više ulagati u stvari poput mirisnih svijeća, osvježivača prostora, lampi ili većih komada namještaja pošto najviše vremena provodimo upravo kod kuće te želimo da se tu prvenstveno mi, ali i naši gosti osjećaju ugodno.

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)