fbpx

Donosimo Vam priču o brendu Richmond Interiors


Brend Richmond Interiors, nastao je prije skoro 45 godina pod nazivom Spieghel Trading Company te se bavio kupnjom i prodajom antiknog namještaja. Uvozili su uglavnom iz Engleske i Francuske, što se može i primijetiti, jer ćete na njihovim proizvodima i danas prepoznati upečatljiv stil tih zemalja.

Unatoč odličnom uspjehu i brzom širenju, odlučili su sami dizajnirati i proizvoditi vlastiti namještaj.

Osluškujući potrebe svojih kupaca dobili su pregršt inspiracija koju su prenijeli na svoje proizvode.

brend namještaja
Stolić za dnevni boravak Orion
sofe

Proizvodi brenda Richmond Interiors uvijek zrače klasom, udobnošću i posebnom autentičnošću.


Richmondovi proizvodi uvijek zrače klasom, udobnošću i posebnom autentičnošću. Neprestano teže savršenoj ravnoteži između održive kvalitete, elegancije i pristupačne cijene.

Svake godine nadopunjuju svoje kolekcije novim dizajnom te istodobno za tradicionalne kupce, održavaju na životu i najpopularnije klasike iz svog asortimana.

Danas su poznati po raznolikim i luksuznim kolekcijama. Putuju svijetom kako bi neprestano stjecali novu inspiraciju. U njihovom namještaju i dekoraciji vide se utjecaji iz najrazličitijih izvora: od Šangaja do New Yorka, od urbanog dizajna do ruralne autentičnosti.

Bez obzira na Vaš ukus u Richmondu ćete uvijek pronaći predmete koji čine Vaš dom, domom.

Jedva čekate da uredite svoj dom? Pozivamo Vas da pogledate cijelu kolekciju Richmond Interiors. Na njihovom skladištu se nalazi više od 80 posto njihovih proizvoda te su dobre šanse da će vaš favorit začas stići na Vaša vrata!

Mi smo tu da Vam to omogućimo!

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)