fbpx

Top trendovi u uređenju interijera za 2023.godinu

4 Top trenda iz Pariza koji ostavljaju bez daha !

Posjetili smo najvažniji svjetski sajam za uređenje interijera, Maison & Objet Paris, na kojem je sudjelovalo više od 600 najpoznatijih brendova i više od 60 000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Sajam se održava svake godine i predstavlja najnovije trendove i inovacije iz svijeta dizajna. Vrlo je važan događaj za sve ljubitelje interijera. U našem novom blogu donosimo Vam mali djelić atmosfere Pariškog sajma i top trendove u uređenju interijera za 2023.godinu.

Top trendovi u uređenju interijera za 2023.godinu

Organski oblici namještaja i dekoracije

Ono što ćemo zasigurno najviše viđati u interijerima 2023. godine, organski su oblici koji se protežu kroz sam namještaj i dekoraciju. Možemo ih zamijetiti kroz zaobljene linije sofi, blagovaonskih stolića, ogledala te zidnih slika sa apstraktnim motivima.

Dok smo zaobljene sofe viđali još i prijašnjih godina, sada se od namještaja najviše ističu zaobljeni blagovaonski stolovi nepravilnih oblika, inspirani oblicima iz prirode.

Kod dekoracije, najveća je pažnja posvećena ogledalima koja su poprimila organske forme i postavljaju se na zid na način da više komada različitih dimenzija i oblika čine jednu dinamičnu cjelinu. Ogledala u većini slučajeva imaju crne ili brušeno zlatne okvire.

Zidni okviri i fotografije apstraktnog su izričaja, u neutralnim bojama koje povezujemo s prirodnim.

Donosimo Vam top 12 proizvoda koje možete naručiti u našem web shopu www.fourwalls.hr , brenda Richmond Interiors.

Bijela tkanina različitih tekstura

Bijela boja tkanine na garniturama, foteljama i stolicama preuzela je glavnu ulogu. Sofe sa raznim zanimljivim prošivima koje su malo grublje na dodir, stvaraju dojmljiv kontrast između savršenog i nesavršenog, kako bi se dobio taj balans koji pronalazimo u prirodi.

bijela tkanina različitih tekstura

Top 9 proizvoda iz naše ponude koji odgovaraju ovom trendu.

Crni detalji i materijali

Nakon bijelih materijala, dolazimo do jednog novog trenda koji do sada nismo često viđali, a čini nam se da bi mogao biti jedan od top trendova u budućnosti. Sofe i fotelje u kompletno crnoj boji, izrađene u plišanim materijalima mekanim na dodir. Savršeno se uklapaju sa tamnim drvenim namještajem u kombinaciji sa brušenim zlatom. Garniture i fotelje u ovom izdanju izgledaju jako elegantno i profinjeno, te su pravo iznenađenje nakon dugogodišnjeg trenda svijetlih neutralnih tonova.

Odvažne boje i uzorci

Boja godine 2023.prema Pantone tvrtki, koja svake godine proglašava boju koja će biti u trendu je Viva Magenta 18. Topla boja koja se uklapa sa bijelim, crnim, zlatnim i drvenim detaljima koji prevladavaju na svim predmetima koje smo vidjeli. Odvažne boje, forme i uzorci u zajedničkoj kombinaciji, stvaraju autentične interijere koji ostavljaju bez daha. Oblici koji potječu iz prirode kreiraju tople prizore koji nas povezuju sa samom prirodom i bude u nama osjećaj radosti i pozitivne energije.

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati! Također nas možete zapratiti na Instagram i Facebook profilu Four Walls! 🙂
Ukoliko imate teme o kojima bi voljeli čitati, slobodno nam šaljite ideje i upite, drage volje ćemo ispuniti vaše želje.

Vaš

Four Walls

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: