fbpx

Tražite li originalne ideje za dizajn Vašeg interijera? Slobodno nas kontaktirajte kako bismo zajedno vidjeli što možemo učiniti za Vas.

Za profesionalne kupce

Proizvodima iz našeg asortimana, osim privatnih prostora, uređeni su mnogi javni prostori poput restorana, kafića, hotela, trgovina i ostalih poslovnih prostora. Zajedno sa našim partnerima ostvarujemo atraktivne interijere koji su prepoznatljivi i tako mogu doprinijeti vrhunskom iskustvu Vaše tvrtke. Sigurni smo da uz našu pomoć možete pronaći upravo ono što vam treba za realizaciju Vašeg projekta.

Nudimo savjetovanje i izradu idejnog rješenja za opremanje Vašeg interijera ili ako ste dizajner, nudimo Vam pomoć u potrazi za savršenim komadima namještaja i dekoracije, kako bi Vašim klijentima ponudili originalni i prepoznatljivi dizajn.

Dio našeg namještaja dostupan je po narudžbi, prema Vašim mjerama, željenim materijalima i bojama, modularnog karaktera, posebno namijenjen za ugostiteljstvo.

U nastavku pogledajte primjere poslovnih prostora opremljenih našim brendovima.

Ovisno o veličini projekta stojimo na raspolaganju za pregovore oko cijena i popusta na količinu kupljenih proizvoda.

Uređenje ugostiteljskih objekata

Kafić ”The upside down”

Želite da Vaš kafić bude Instagram atrakcija poput ovog? Ovaj ružičasti lokal u Amasterdamu opremljen je plišanim stolicama, mramornim stolovima, te barskim stolicama iz naše ponude nizozemskog brenda Richmond interiors.

Lokacija : Amsterdam

luksuzni namještaj

Hotel ”Marktstad”

Smješten u živahnom središtu Schagena, ovaj jedinstveni gradski hotel nudi nadahnjujuće javne prostore koji su idealni za posao i užitak.  Za uređenje ovog divnog hotela korišteni su stolovi, stolice, sofe i fotelje nizozemskog brenda Richmond interiors.

Lokacija : Schagen

dizajnerski namještaj

Smještaj ”Herberg Spanbroek”

Ova bivša tvornica namještaja u potpunosti je preuređena u moderan, luksuzan grupni smještaj za grupe do 40 osoba. Smještaj je opremljen stolicama, sofama, barskim stolicama i foteljama brenda Richmond Interiors.

Lokacija : https://herbergspanbroek.nl/

usluge opremanja

Hotel ”Dry & Raw Drakoulis”

Ovaj restoran u Grčkoj kombinira strast sa stručnošću i kvalitetom. Drakoulis restoran opremljen je stolovima, stolicama, jastucima i sofama brenda Richmond.

Lokacija: Atena

dizajn interijera

Richmond Interiors

Primjer uređenja ugostiteljskog objekta našim modularnim sofama, sve modele možete istražiti ovdje: https://fourwalls.hr/product-category/proizvodi/modularne-sofe/

Prestani sanjati, započni stvarati Richmond Interiors

%d blogeri kao ovaj: