fbpx

FEBAL CASA

Febal Casa, poznati talijanski brend kuhinja, osnovan je još davne 1959.godine. Brend je sada pozicioniran na međunarodnom tržištu kao jedan od najvažnijih u sektoru vrhunskih modularnih kuhinja ,a tijekom godina je postao simbol pouzdanosti i vrijednosti zahvaljujući stalnoj želji za unaprijeđenjem. Ekskluzivna elegancija koju uvijek tražimo, izražena je kroz usvajanje proizvodne filozofije TOTAL LIVING gdje se upotreba završnih obrada, dodataka i materijala može primijeniti u cijelosti i ravnomjerno na sve proizvode i zone (u kuhinji, dnevnim i spavaćim sobama) ostavljajući na taj način jedinstveni pečat koji se proteže kroz cijeli interijer.
Febal Casa oduševljava širokim izborom modela, izrađenih od inovativnih materijala i jedinstvenim rješenjima za opremanje.

Kuhinje na mjeru - Febal Casa

Zašto odabrati Febal Casa?

Odabrati Febal Casa znači odabrati dizajn vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni, što je omogućeno moderniziranim proizvodnim procesima koji se odvijaju u jednoj od najvećih tvornica namještaja u Europi. Preko 200 trgovina širom svijeta čini široku distribucijsku mrežu ovog brenda, koju biraju ne samo krajnji potrošači, već i dizajneri i arhitekti za svoje stambene i ugovorne projekte.

Želja brenda da stupi u kontakt sa svim zaljubljenicima u opremanje i talijanski dizajn dovela je do stvaranja široke palete proizvoda koji mogu jamčiti svestranost i skalabilnost u više cjenovnih razreda; rješenja po mjeri i sofisticirani moduli, zajedno s dubinskim poznavanjem zahtjeva kupaca, omogućuju da ponudi istinska remek-djela, kroz suradnju s vrhunskim dizajnerima i arhitektonskim tvrtkama.

Kuhinje na mjeru - Febal Casa

Upoznajte TOTAL LIVING koncept uređenja

Želite stvoriti skladan interijer po Vašoj mjeri koji će zauvijek biti u trendu? Kolekcijama Febal Casa moguće je koristiti isti dekor i stil na sve zone Vašeg interijera (kuhinja, dnevni boravak, predsoblje i spavaće sobe). Naši stručnjaci će prema Vašim mjerama izraditi 3D rješenje za kompletan interijer. Zatražite besplatnu ponudu na info@fourwalls.hr

TOTAL LIVING koncept osmišljen je da se u potpunosti prilagodi Vašem budžetu i stilu života.
Svaki projekt je unikatan i neponovljiv, izrađen na mjeru Vašeg prostora u skladu sa Vašim životnim potrebama. Koncept ima još jednu važnu ulogu a to je ušteda vremena, omogućuje da opremite svoj interijer u jednom potezu, na jednom mjestu, bez nepotrebnih pogrešaka i rizika.

Kuhinje na mjeru Febal Casa

Veliki izbor kuhinja na mjeru, klasičnog i modernog izgleda. Najmoderniji materijali i dodaci, omogućuju da Vašu kuhinju maksimalno prilagodite Vašim potrebama.

Dnevni boravci Febal Casa

Zona dnevnog boravka uključuje sve elemente koji su nam potrebni za opremanje boravka iz snova. Sistem regala za TV, garniture, stoliće, police za knjige i fotelje.

total living koncept febal casa
dnevni boravak

Spavaće sobe Febal Casa

Od luksuznih kreveta, ormara sa ugrađenom rasvjetom, kosih ormara za stepeništa, luksuznih walk in ormara do nježnih sobica za Vaše mališane.

Projekti Febal Casa

Poseban dio asortimana Febal Casa namijenjen je opremanju ugostiteljskih i javnih objekata. Zahvaljujući beskonačnim mogućnostima i temeljnom pristupu tvrtke, fokusiran na filozofiju Total Living koncepta, Febal Casa vam može pomoći u kreiranju Vaših projekata jamčeći učinkovitost, ozbiljan pristup i kvalitetu.

Mnogobrojni hoteli, uredi, poslovni prostori i javni objekti opremljeni su namještajem Febal Casa.

hotel

Prošećite virtualnim salonom Febal Casa i uvjerite se u ljepotu i posebnost proizvoda

OD SAVJETOVANJA DO IZVOĐENJA

FEBAL CASA u suradnji sa FOUR WALLS nudi profesionalnu uslugu projektiranja i dizajniranja Vašeg interijera od početnog savjetovanja i 3D planiranja pa sve do stručne montaže naših montera sa dugogodišnjim iskustvom i profesionalnim pristupom.

%d blogeri kao ovaj: