fbpx

O NAMA

LOGO FOUR WALLS

Poduzeće Four Walls d.o.o., nastalo je nakon dugogodišnje strasti prema interijerima i namještaju. Strastveni smo u onome što radimo i nastojimo pružiti najbolje rezultate i uslugu.

Vođeni željom da učinimo svaki prostor vrijednim divljenja te ponudimo originalan i prepoznatljiv interijer koji najbolje opisuje karakter svakog pojedinca, kreirali smo autentično mjesto na kojem možete pronaći prestižan namještaj i dekoraciju bezvremenskog stila.

Unutar našeg raskošnog asortimana očekuje Vas visokokvalitetni namještaj koji će oplemeniti Vaš životni prostor i stvoriti novu dimenziju uređenja.

Naša misija je da Vaš interijer bude refleksija Vaše osobnosti, autentičan i snažnog karaktera. Zajedno sa Vama, stvarati najglamuroznije, najluksuznije interijere koji oduzimaju dah.

Naša vizija je stvoriti ekskluzivnu destinaciju za uređenje i opremanje interijera. Mjesto koje okuplja najbolje brendove, pomno birane komade namještaja, inspiraciju i stručnjake koji će omogućiti našim klijentima originalne interijere pune karaktera i duše. Želimo da naš brend bude prepoznat kao ”životni stil”, da interijeri koje kreiramo budu ”svojevrsne mašine” koje će svakim danom osnaživati identitet korisnika.

OD SAVJETOVANJA DO IZVOĐENJA

Zajedno sa našim partnerima razvijamo stilske interijere te nudimo savjetovanje i izradu idejnog rješenja za opremanje Vašeg interijera. Ako dizajn interijera nije vaša stvar, uvijek nas možete pozvati za vaš sljedeći projekt stambenog ili poslovnog interijera.

Naši stručnjaci za dizajn brinu se o svemu, od tlocrta do shema boja, zidnih obloga i namještaja. Imamo znanje, iskustvo i resurse koji će vas voditi kroz cijeli proces i učiniti vaš projekt uspješnim. Osim umjetničkog duha, posjedujemo i poslovnu sposobnost koja je potrebna za planiranje i vođenje ranih projekata uređenja interijera, od početka do kraja izvedbe.

Izrađujemo projekte za sve vrste interijera:

  • Stambenih interijera (privatni stanovi i kuće, kuće za odmor, vile…)
  • Ugostiteljskih interijera (restorani, hotelske sobe, barovi, sale…)
  • Uredskih interijera (recepcije, predvorja, sobe za sastanke, restorani tvrtke…)
  • Interijere trgovina i izložbenih prostora (osmišljavanje koncepta koji najviše odgovara Vašem poslovanju…)

PROFESIONALNA SURADNJA

Naša opsežna zbirka izvor je inspiracije za arhitekte, dizajnere interijera i dekoratere. Nudimo suradnju i stručnu pomoć u potrazi za savršenim komadima namještaja i dekoracije, kako bi svojim klijentima ponudili originalan i prepoznatljivi dizajn. Sve informacije možete dobiti preko emaila – info@fourwalls.hr.

Jer mi brinemo o Vaša 4 zida…