fbpx

Brendovi namještaja koje možete pronaći u našoj ponudi

Brendovi namještaja Richmond Interiors

Richmond Interiors

Nizozemski Brend Richmond Interiors zrači klasom, udobnošću i posebnom autentičnošću. Neprestano teži savršenoj ravnoteži između održive kvalitete, elegancije i pristupačnih cijena.

Svake godine mijenja svoje kolekcije novim dizajnom te istodobno za tradicionalne kupce, održava na životu i najpopularnije klasike iz svog asortimana.
Kolekcija nudi sve što vam je potrebno za uređenje doma ili ureda i uključuje namještaj, rasvjetu, tepihe i dekorativne dodatke.

brend Kuhinje Febal Casa

Febal Casa

Talijanski brend Febal Casa, osnovan još davne 1959.godine, sada je pozicioniran kao jedan od najvažnijih na međunarodnom tržištu u sektoru vrhunskih kuhinja na mjeru. Brend je postao simbol pouzdanosti i vrijednosti zahvaljujući stalnoj želji za unaprijeđenjem. Ekskluzivna elegancija koju uvijek tražimo, izražena je kroz usvajanje proizvodne filozofije Total Living gdje se upotreba završnih obrada, dodataka i materijala može primijeniti u cijelosti i ravnomjerno na sve proizvode i zone (u kuhinji, dnevnim i spavaćim sobama) ostavljajući na taj način jedinstveni pečat koji se proteže kroz cijeli interijer.

Brend Eichholtz

Eichholtz

Kada je osnivač Theo Eichholtz 1992. stvorio svoj istoimeni brend, cilj je bio dizajnirati i pružiti nenadmašnu kolekciju stilskih i profinjenih proizvoda za tržište interijera.Tijekom godina Eichholtz je izrastao u jednog od svjetski najpoznatijih i najuglednijih brendova luksuznog dizajnerskog namještaja, rasvjete i dekoracije. Velika ponuda koja obuhvaća gotovo 4000 proizvoda, lansirajući do 600 novih proizvoda kao dio dvije pune kolekcije svake godine, Eichholtz osigurava da je svaki proizvod jedinstven i ambiciozan. Izvanredna širina kolekcija s bogatom paletom materijala i završnih obrada savršeno funkcionira u mnoštvu stambenih i komercijalnih okruženja diljem svijeta. Velike dimenzije proizvoda ćine ovaj brend savršen za opremanje luksuznih vila i hotela.

brend namještaja Dôme Deco

Dôme Deco

Belgijski brend Dôme Deco specijaliziran je za dizajn i proizvodnju kozmopolitskih kolekcija interijera. Brend koji se pretežito koristi za opremanje komercijalnih prostora kao što su luskuzni hoteli, restorani, co-working prostori i veliki stambeni projekti.

U Dôme Deco-u, cilj je inspirirati ljude na njihovom osobnom životnom putu. Stvaranje nezaboravnih iskustava kroz kozmopolitske koncepte interijera diljem svijeta. 

Cjeloviti koncept i snažni identitet ovog brenda velika su prednost u opremanju kompletnih projekata.

brend pmp furniture

PMP Furniture

Nizozemski brend namještaja PMP Furniture, savršen je izbor ukoliko opremate ugostiteljski prostor. Povezanost s ugostiteljstvom postoji od samog osnutka PMP brenda. Iza brenda stoji zadivljujuća zbirka projekata, opremljenih restorana, hotela i barova. Široka paleta modela, u kombinaciji sa izborom više od 700 različitih tkanina, glavni su aduti ovog brenda. Zahvaljujući bogatoj ponudi može se razviti rješenje po mjeri za svaki scenarij. Projektiranje ugostiteljskog namještaja na mjeru, ono je u čemu ovaj brend ima ogromno iskustvo i stručnost, te ga to čini najboljim izborom za opremanje ugostiteljskih objekata.

brend lifestyle home collection

Lifestyle Home Collection

Misija brenda Lifestyle Home Collection je omogućiti uživanje u svakodnevnici. Ponuda predmeta koji će naglašavati atmosferu kod kuće, te pružiti ugodan osjećaj kako bi mogli uživati u trenutku.

Brend u svojoj ponundi sadrži osnovnu zbirku artikala koja je temelj asortimana i uvijek je u ponudi, te sezonsku kolekciju koja sadrži artikle koji slijede najnovije trendove i stvaraju jednistveno iskustvo.
Inspirativan asortiman za svaki stil življenja.
Svi su predmeti kreirani s ljubavlju i strašću i često ručno izrađeni.
Moderni stilovi isprepleteni su s klasičnim dizajnom.

brend versmissen

Versmissen

Brend Versmissen specijaliziran je za dizajn i razvoj cjelovitih kolekcija interijera. Još od 1970. godine brend je inspiriran utjecajima iz cijelog svijeta. Izvanredna kvaliteta i mješavina međunarodnih stilova njihov su zaštitni znak. Kolekcija nudi sve što vam je potrebno za uređenje doma ili ureda i uključuje namještaj, rasvjetu, tepihe i dekorativne dodatke.

%d blogeri kao ovaj: