fbpx

Zrcalni namještaj, luksuz je koji nikada ne izlazi iz mode.

Zrcalni namještaj

Namještaj s ogledalima, poznatiji kao ”zrcalni namještaj” već dugo vremena nalazi se na top ljestvici popularnosti u uređenju interijera! Izgleda čisto, fantastično i ekstravagantno. Savršeno se uklapa u svaki interijer, može se kombinirati sa neutralnim tonovima kako bi se postigao umirujući i klasičan dojam, ili sa veselijim bojama kako bi se postigao malo hrabriji ”šik” efekt.

Komode od zrcala

Namještaj od ogledala unosi ženstvenost u interijer te naglašava jedinstveni karakter same prostorije. Komode s ladicama odlično funkcioniraju u malim ili mračnim dnevnim sobama. One će unijeti više svjetla i stvoriti iluziju većeg prostora. Ako imamo veliku površinu, namještaj od ogledala će je dodatno osvijetliti te samim time učiniti ju vizualno još prostranijom.

Veliki HIT su i nove zrcalne komode ”Pariškog stila”, čiji uzorak na vratima imitira izgled štukatura koje također imaju veliku popularnost u uređenju interijera. To im daje fantastičan izgled koji zasigurno neće proći nezapaženo. Kolekcija Oxford, novitet je u našoj ponudi i pravo osvježenje za sve one koji vole luksuzno uređenje. Dostupna je u u klasičnoj boji zrcala ili sepija boje koja će unijeti toplu notu u vaš interijer.

Zrcalni namještaj sa kaminom

Ukoliko želite jednim komadom namještaja postići ”wow efekt”, preporučamo vam zrcalni namještaj sa ugrađenim kaminom, kojim možete upravljati preko Bluetooth tehnologije sa vaše sofe.

zrcalni kamin

Korištenje zrcalnog namještaja jedan je od najboljih trikova za vizualno povećanje prostorije.

Noćni ormarići sa zrcalom

Potencijal namještaja s ogledalima možete iskoristiti u mnogim prostorijama za različite svrhe. Mali uredi ili hodnici prikladni su za zrcalne konzole, stolove ili pomoćne stolove. Noćni ormarići s ogledalima izvrsno će poslužiti u maloj spavaćoj sobi. Reflektirajuća svjetlost koja ulazi kroz prozor, ili upaljene noćne lampice, u večernjim će satima stvoriti čaroban opuštajući efekt.

Naš je savjet da ne koristite previše komada namještaja s ogledalima zajedno. Jedan ili dva odgovarajuća predmeta u jednoj prostoriji bit će dovoljni da vizualno povećaju veličinu interijera, a da se zadrži taj poseban doživljaj koje zrcalo kreira.

Blagovaonski zrcalni stol

Cijenite li jedinstven i elegantan dizajn? Volite li kada namještaj nije samo funkcionalan već i pravi ukras interijera? Ako je tako, stol od ogledala je savršen izbor za vaš dom. Stol ili stolić od zrcala zasigurno će biti dominantan element unutar vaše prostorije.

 

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati! Također nas možete zapratiti na Instagram i Facebook profilu Four Walls! 🙂
Ukoliko imate teme o kojima bi voljeli čitati, slobodno nam šaljite ideje i upite, drage volje ćemo ispuniti vaše želje.

Vaš

Four Walls

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)