fbpx

Za Vas smo pripremili tjedan posebnih ušteda, koje možete ostvariti uz kod kupon koji ćete unijeti na našoj stranici prilikom naplate u polje ”Kod kupona” i na taj način na određene artikle, dobiti 10 % popusta. Sve snižene artikle možete pronaći ovdje: JESEN2022

promo kod

U nastavku izdvajamo naše favorite iz promocije.

Tjedan ušteda uz promo kupon ''JESEN2022''

Sofa Devon, jedna je od naših modularnih sofa koju možete složiti prema vlastitim željama. Očarati će vas sofisticiranim izgledom i zadiviti svojim ravnim linijama.

Više o mogućnostima sofe, dostupnim bojama i dimenzijama saznajte ovdje ili nam pišite na info@fourwalls.hr.

Popust od 10 % također možete iskoristiti i na ove divne modele u nastavku:

Fotelje u raznim oblicima i bojama unijeti će vedrinu u svaki interijer. To vam daje mogućnost da uz malu preinaku postignete potpuno novi izgled prostora.

Pronađite fotelju koja najviše opisuje vaš karakter te iskoristite promo kod ”JESEN2022”kako bi ostvarili 10 % popusta.

Blagovaonski stol i stolice važan su element u vašem interijeru. Omogućite svojoj obitelji i prijateljima nezaboravne trenutke na najudobnijim stolicama koje možete zamisliti. Vaša druženja trajati će satima, a vi ćete biti ponosni na svoje remek dijelo.

namještaj

Kolekcija Levanto stvara mirnu atmosferu s luksuznim izgledom. Spoj mramora i srebrnog nehrđajućeg čelika čini ovu kolekciju neodoljivom. U ovoj kolekciji možete pronaći blagovonske stolove i stoliće.

Levanto kolekcija namještaja
Levanto

Raffles je kolekcija koja zrači industrijskim štihom te unosi poseban ugođaj u svaki dom zahvaljujući toplini brijestovog drva od kojeg je izrađena. Crni metalni detalji upotpunjuju dojam te čine ovu kolekciju neodoljivom.

Raffles kolekcija namještaja
Raffles

Za potpunu raskoš u vašem domu, savjetujemo da naše kolekcije kombinirate sa luksuznom dekoracijom iz naše ponude.

Radni stol Dalton
Dalton

Posjetite mjesto na kojem ćete pronaći sve proizvode na koje možete koristiti kod kupon od 10 % klikom na ovu poveznicu: JESEN2022

Vaš

Four Walls

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)