fbpx

Kako sigurno kupovati namještaj online?

Želite naručiti namještaj koji vam se svidio na našoj stranici ali se ne osjećate sigurno ili vas brine to što namještaj niste vidjeli uživo? Našim savjetima pomoći ćemo vam da izbjegnete sve pogreške koje vam se mogu dogoditi kupovinom namještaja preko interneta, ali i otkriti sve prednosti koje vam to može donijeti. U ovom blogu dati ćemo vam sve odgovore na pitanje ”Kako sigurno kupovati namještaj online?”

Kupovina namještaja online može vam donijeti mnoge prednosti, otkriti ćemo vam koje su to!

kako sigurno kupovati namještaj online

Kako provjeriti da li je stranica sa koje naručujete pouzdana?

Sasvim je normalno ako nemate povjerenja u stranicu sa koje želite kupiti proizvod koji vam se svidio. Postoji više načina sa kojima se možete uvjeriti i osigurati da će vaša online kupovina završiti kako je i obećano. Napravite malu provjeru uz pomoć ovih smjernica:

-Provjerite na društvenim mrežama ima li negativnih komentara na uslugu i proizvode.

-Nepouzdana stranica odmah će biti sumnjiva dizajnom, loše napisanim/prevedenim tekstovima, itd… Savjetujemo vas da kupujete samo na onim stranicama gdje vidite da je uloženo puno vremena, truda i ljubavi. 🙂

-Ako adresa web trgovine, kad kliknete na adresu u alatnoj traci pretraživača, počinje s https://, možete biti sigurni da koristi zaštitu podataka između servera na kojem se nalazi web trgovina te vašeg računala. To znači da, iako ste upisali broj kreditne kartice ili OIB-a na web obrazac za kupnju, vaši će podaci ostati privatni i “nečitljivi” bilo kome tko pokuša presresti komunikaciju između vas i web trgovina. Više o toj temi možete pročitati na : https://www.netokracija.com/kako-kupovati-online-prvo-provjerite-je-li-web-trgovina-sigurna-172633

Naziv, adresa i OIB poduzeća moraju biti javno prikazani i dostupni za provjeru.

namještaj four walls

Koje su prednosti kupovine namještaja online?

Kupovina online donosi mnogo prednosti koje možete iskoristiti na vrlo jednostavan način.

– Online trgovina donosi mogućnost nižih troškova poslovanja, a samim time i namještaj po najkonkurentnijim cijenama na tržištu. Vama to donosi uštedu na način da ćete dobiti namještaj vrhunske kvalitete i dizajna uz jamstvo najniže cijene.

Besplatno stručno savjetovanje oko uređenja interijera i izbora proizvoda, posebna posvećenost i poseban pristup uz neograničeno vrijeme svakom kupcu. Kontaktirajte nas na e-mail: info@fourwalls.hr, Facebook ili Instagram, odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku :). Više o temi opremanja interijera potražite ovdje: https://fourwalls.hr/usluge-opremanja/

Jednostavna kupovina iz udobnosti vlastitog doma. Potražite inspiraciju na https://fourwalls.hr/trgovina/inspiracija/, ubacite proizvode u košaricu ili nas zatražite informativnu ponudu putem email-a, uplatu izvršite skeniranjem barcod-a ili kreditnom karticom putem jednog od najsigurnijeg sustava za prihvat kartica putem interneta.

-Iskoristite našu besplatnu dostavu koju nudimo za područje cijele Hrvatske, uključujući i otoke.

prednosti web trgovine

Koje stvari morate obaviti prije konačne odluke o kupovini?

Ostalo vam je još samo par sitnih koraka koje morate učiniti prije nego potvrdite narudžbu, kako bi bili sigurni da ste odabrali prave proizvode.

Dobro izmjerite prostor i odredite mjesto na koje dolazi komad namještaja ili dekoracije koju naručujete.

Izaberite boju koja odgovara vašem prostoru i uklapa se uz ostatak namještaja. Boje sa kojima nikada ne možete pogriješiti su siva i bež, one definitivno pristaju svakom stilu uređenja. Na ovom koraku možete se uvijek posavjetovati sa nama, poslikati nam svoj prostor i poslati upit o tome što mi mislimo, da li se proizvod uklapa u vaš interijer, drage volje ćemo vam pomoći i dati naše stručno mišljenje. 🙂

-Zatražite da vam se pošalju dodatne fotografije ili videa proizvoda kako bi se uvjerili da je namještaj kojeg naručujete baš onakav kakav ste zamislili!

Ovdje možete pogledati video našeg showroom-a u Nizozemskoj i dobiti bolji dojam o izgledu našeg namještaja koji je još ljepši uživo nego na fotografijama. https://www.youtube.com/watch?v=wAKFAJiSTfs&t=16s.

sigurna kupovina

Ako su Vas naši savjeti u ovom blogu inspirirali, pretplatite se besplatno na naš Newsletter kako ne bi propustili novosti o uređenju interijera te savjete o kojima ćemo redovito pisati!
Ukoliko imate teme o kojima bi voljeli čitati, slobodno nam šaljite ideje i upite, drage volje ćemo ispuniti vaše želje. 🙂

PREPORUČENI SADRŽAJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)